2022-08-13

Ödesvalet 2022!!!

Den 11:e september är det dags för ett nytt val till Sveriges Riksdag.

Såklart finns inget parti som värderingsmässigt stämmer överrens med alla mina åsikter.

Te.x. tycker jag inte om utökad övervakning, NATO, visitationszoner eller fastighetsskatt. Att hitta ett parti som tycker allt detta är minst sagt svårlöst.

Blocket som får majoritet kommer få en avgörande roll om kriminaliteten, energiförsörjningen, skatterna m.m. kommer förvärras eller inte.

Om man skall rösta med plånboken och utifrån ett ISK perspektiv är det inte Magdalena Andersson man skall rösta på. Dem vill höja skatten för småsparare medan Moderaterna vill sänka ISK skatten som vänsterblocket höjde.

Med detta sagt tror jag inte att vänsterflanken med Magdalena i spetsen kommer göra Sverige till ett bättre land om hon får ytterligare 4 år till sitt förfogande.

Avslutningsvis vill jag uppmana alla vid valurnan i september att fundera om ni tycker styret och utvecklingen det senaste 8 åren varit positivt. Nyttja din demokratiska rättighet och rösta för ett bättra Sverige!!!

För den som vill går SVTS Valkompass att göra här.

3 kommentarer:

 1. Bra och kort sammanfattning av "ödesvalet". Att ge S ytterligare 4 år tar oss gissningsvis inte framåt... Som vanligt inför ett val ska S nu lösa allt under kommande regeringstid, även sådana frågor de tidigare inte ens pratat om som några större problem. De har haft 8 år på sig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. En klassiker är som du säger att ta upp eller kopiera andras politik för att röstfiska..

   Radera
 2. Ibland känns det som oavsett vem man röstar på så blir det dåligt ändå.

  SvaraRadera