2022-11-13

Who am I? I am a Champion!

Oberoende situation i livet är motivation livsviktigt. Rätt motivation kommer ta dig till stjärnorna medans fel motivation på sin höjd tar dig till trädtopparna. Att hålla motivation vid liv är svårt. Men genom att fortsätta och inte ge upp är det stora jobbet gjort. 

Att hålla motivationen uppe blir inte lättare när livet kantas av orosmoment. År 2022 har medfört flera ångestdrivande händelser som börsnedgång, krig, inflationen och klimatångest. Utöver detta drabbas människor ofta av personliga problem gällande relationer och hälsa.

Att vidhålla motivation och ett positivt förhållningssätt vid alla möjliga utfall är alltid en personlig vinst. Utan motivation och positivt förhållningssätt kommer situationer alltid bli eller upplevas värre än dem är. Kruxet är att det tar energi och vilja att implementera positiva tankebanor i ryggmärgen. Självklart kämpar även jag med detta.

OM du kämpar och tror på dig själv finns inga begränsningar här i livet! Allt du vill uppnå oavsett om det gäller börsen eller något annat är möjligt!  Nedan länkar jag ett av dem bästa motivationstalen jag sett.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar