2021-06-29

Köpt för 5 077 kronor

I sommartider finns det bättre saker att göra än att maximera sparkvoten. Därför har jag valt att göra en mindre insättning på Avanza denna månaden. Insättningen landade på 5 077 kronor. Inköpen blev främst i stabila bolag med underliggande tillgångar.

Hufvudstaden A - Kommer få en ny VD vid årsskiftet. Tror VD bytet i bolaget har mindre betydelse. Tillgångarna är stabila och säljer sig själv. Köpte 2 aktier. 

Holmen B - Ser den markanta prisökningen på trävaror som något positivt för mig som aktieägare. Mark och natur är en begränsad resurs. Köpte 2 aktier. 

Investor A - Ett unikum på börsen, ett av få investmentbolag som handlas till rabatt. Köpte 6 aktier.

SEB Sverige Indexnära A - Målvikten är 10% av fondportföljen, vilket inte är uppnått. Fonden är just nu 9% av fondportföljen. Köpte för 713,25 kronor.

Swedbank Robur Access Global A - Målvikten är 50% av fondportföljen vilket inte är uppnått. Fonden är just nu 48,8% av fondportföljen. Köpte för 1426,5 kronor.

Swedbank Robur Access Europa A - Målvikten är 5% av fondportföljen, vilket inte är uppnått. Fonden är just nu 3,6% av fondportföljen. Köpte för 713, 97 kronor.


Önskar er en solig sommarvecka! 

2 kommentarer:

  1. Undrar hur många av våra arbetskamrater tycker att 5077 kr i sparande är en " mindre summa " :) tror du kan vara ganska nöjd ändå

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ligger nog något i det du säger. Kanske dags för en reality check.. haha :)

      Radera